FCCL zal naar verwachting vandaag een kort geding tegen Fortis holding aanspannen ter vordering van EUR 362,5 miljoen in contanten van Fortis zonder enig recht op compensatie te erkennen.

Bank Degroof waagt zich niet aan speculaties over de mogelijke uitkomst van het conflict. Als er moet worden betaald zonder compensaties, daalt de NAV van Fortis met 0,14 euro per aandeel. De rating 'reduce' blijft staan.

Volgens KBC Securities moeten Fortis en de Nederlandse staat tot een onderhandelde oplossing komen. Het aandeel is correct gewaardeerd, zodat de rating op 'accumulate' blijft staan.

FCCL zal naar verwachting vandaag een kort geding tegen Fortis holding aanspannen ter vordering van EUR 362,5 miljoen in contanten van Fortis zonder enig recht op compensatie te erkennen.Bank Degroof waagt zich niet aan speculaties over de mogelijke uitkomst van het conflict. Als er moet worden betaald zonder compensaties, daalt de NAV van Fortis met 0,14 euro per aandeel. De rating 'reduce' blijft staan. Volgens KBC Securities moeten Fortis en de Nederlandse staat tot een onderhandelde oplossing komen. Het aandeel is correct gewaardeerd, zodat de rating op 'accumulate' blijft staan.