Hoewel de koers van Randstad tijdens de "beruchte" campinghausse van juli 1998 wel ruim boven de € 70 noteerde.

Veel analisten hebben in hun analyses de afgelopen dagen hun advies voor de uitzender verlaagd van kopen naar aanhouden. Maar als we tussen de regels door lezen is dat meer gebaseerd op de koersontwikkeling dan dat men problemen ziet in de cijfers. Die waren op alle fronten gewoon goed.

Vooral in de laatste maand van het afgelopen kwartaal zagen we een groei. Daarnaast wist Randstad ook de marges omhoog te schroeven.

Afscheid nemen van het aandeel lijkt daarom op dit moment ook wat aan de vroege kant. Zoals een van de analisten het zo mooi omschreef het is "Early morning sunlight".

Hoewel de koers van Randstad tijdens de "beruchte" campinghausse van juli 1998 wel ruim boven de € 70 noteerde. Veel analisten hebben in hun analyses de afgelopen dagen hun advies voor de uitzender verlaagd van kopen naar aanhouden. Maar als we tussen de regels door lezen is dat meer gebaseerd op de koersontwikkeling dan dat men problemen ziet in de cijfers. Die waren op alle fronten gewoon goed. Vooral in de laatste maand van het afgelopen kwartaal zagen we een groei. Daarnaast wist Randstad ook de marges omhoog te schroeven. Afscheid nemen van het aandeel lijkt daarom op dit moment ook wat aan de vroege kant. Zoals een van de analisten het zo mooi omschreef het is "Early morning sunlight".