Met name de zuidelijke landen in Europa zullen in de komende jaren hun arbeidsmarkten meer moeten openen voor flexibele arbeid, maar ook in Duitsland valt nog veel te groeien.

Daarnaast verschuift de omzetmix door acquisities in de komende jaren meer naar 'Inhouse Services' en 'Professionals', waar de marges hoger zijn dan bij Staffing dat nu nog circa 60% van de omzet beslaat.

De EBITA-marge kan in de komende jaren naar 5 à 6% groeien. Daardoor kan de winst op lange termijn mooi groeien, al blijft

Randstad een sterk cyclisch bedrijf. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.

Met name de zuidelijke landen in Europa zullen in de komende jaren hun arbeidsmarkten meer moeten openen voor flexibele arbeid, maar ook in Duitsland valt nog veel te groeien. Daarnaast verschuift de omzetmix door acquisities in de komende jaren meer naar 'Inhouse Services' en 'Professionals', waar de marges hoger zijn dan bij Staffing dat nu nog circa 60% van de omzet beslaat. De EBITA-marge kan in de komende jaren naar 5 à 6% groeien. Daardoor kan de winst op lange termijn mooi groeien, al blijft Randstad een sterk cyclisch bedrijf. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.