De uitzendmarkt is vroeg cyclisch en kan bij een gering economisch herstel al een mooi winstherstel laten zien.

Daarnaast kan het concern op lange termijn profiteren van de toenemende vraag naar flexibele arbeid, met name in de Zuid-Europese landen.

De geleidelijke verschuiving van Staffing, waar de marges relatief laag zijn, naar Inhouse en Professional, waar de marges duidelijk beter zijn, heeft op lange termijn een positief effect op de winstgevendheid.

Hoewel Randstad nog erg voorzichtig is voor het derde kwartaal wordt de vergelijkingsbasis een stuk beter. Ondanks de sterke koersstijging van dit jaar zien de analisten van Theodoor Gilissen Bankiers nog verder koerspotentieel. Zij herhalen het Aanbevolen advies en verhogen het koersdoel van Eur 42,50 naar Eur 45.

De uitzendmarkt is vroeg cyclisch en kan bij een gering economisch herstel al een mooi winstherstel laten zien. Daarnaast kan het concern op lange termijn profiteren van de toenemende vraag naar flexibele arbeid, met name in de Zuid-Europese landen. De geleidelijke verschuiving van Staffing, waar de marges relatief laag zijn, naar Inhouse en Professional, waar de marges duidelijk beter zijn, heeft op lange termijn een positief effect op de winstgevendheid. Hoewel Randstad nog erg voorzichtig is voor het derde kwartaal wordt de vergelijkingsbasis een stuk beter. Ondanks de sterke koersstijging van dit jaar zien de analisten van Theodoor Gilissen Bankiers nog verder koerspotentieel. Zij herhalen het Aanbevolen advies en verhogen het koersdoel van Eur 42,50 naar Eur 45.