Daarbij komt dat de nagestreefde synergiedoelstellingen en fiscale voordelen als gevolg van de integratie van onderdelen van USG People goed haalbaar zijn. In Frankrijk krijgt de winstmarge een oppepper door een extra fiscaal voordeel van EUR 25 miljoen.

De impact van alle positieve effecten op de winstmarge van Randstad bedraagt 0,13%, zelfs als de hogere marketingkosten in ogenschouw worden genomen.

Het positieve oordeel over het aandeel wordt ook onderbouwd door de operating leverage, die de conversieratio een impuls zou moeten geven.

Veel Europese en Amerikaanse macro-economische data zijn recent aanzienlijk verbeterd en ook de vraag naar arbeidskrachten is gestegen.

Daarbij komt dat de nagestreefde synergiedoelstellingen en fiscale voordelen als gevolg van de integratie van onderdelen van USG People goed haalbaar zijn. In Frankrijk krijgt de winstmarge een oppepper door een extra fiscaal voordeel van EUR 25 miljoen. De impact van alle positieve effecten op de winstmarge van Randstad bedraagt 0,13%, zelfs als de hogere marketingkosten in ogenschouw worden genomen. Het positieve oordeel over het aandeel wordt ook onderbouwd door de operating leverage, die de conversieratio een impuls zou moeten geven. Veel Europese en Amerikaanse macro-economische data zijn recent aanzienlijk verbeterd en ook de vraag naar arbeidskrachten is gestegen.