Het bedrijf is het op één na grootste concern ter wereld op het gebied van personeelsdiensten. Het concern heeft een sterke balans en kan in de komende jaren extra groeien door overnames.

De uitzendmarkt is nog altijd vrij sterk gefragmenteerd en in grote delen van de wereld nog relatief klein. De koers is vanaf begin dit jaar, het hoogste niveau in zeven jaar, met bijna 16% gedaald.

Theodoor Gilissen Bankiers heeft het model geactualiseerd en het koersdoel verhoogd van EUR 52,50 naar EUR 58. Het advies aanbevolen blijft gehandhaafd.

Het bedrijf is het op één na grootste concern ter wereld op het gebied van personeelsdiensten. Het concern heeft een sterke balans en kan in de komende jaren extra groeien door overnames. De uitzendmarkt is nog altijd vrij sterk gefragmenteerd en in grote delen van de wereld nog relatief klein. De koers is vanaf begin dit jaar, het hoogste niveau in zeven jaar, met bijna 16% gedaald. Theodoor Gilissen Bankiers heeft het model geactualiseerd en het koersdoel verhoogd van EUR 52,50 naar EUR 58. Het advies aanbevolen blijft gehandhaafd.