Dit houdt het potentieel in dat de koers in de komende maanden verder zal stijgen naar de weerstandszone van 43 euro (op

voorwaarde dat de algemene trend van de beurzen in stijgende lijn blijft gaan).

De koers bevindt zich alvast in een stijgend trendkanaal met net daaronder de zeer belangrijke steunlijn die de bodems van

2009 en 2012 met elkaar verbindt.

Op de daggrafiek is de recente correctie volgens Geert Van Herck van Leleux in detail te zien.

De opvering die de koers vorige week kende, brengt de koers onmiddellijk naar de eerste weerstandszone van 36 euro.

Een opwaartse doorbraak door dit weerstandsniveau is alvast een positief signaal.

Als daarna de koers verder klimt en de toppen van midden augustus op 37,37 euro kan overwinnen, is de verwachting dat er nieuwe koersrecords voor dit jaar in het vooruitzicht liggen.

De koerscorrectie heeft de RSI-indicator van de overgekochte niveaus (hoger dan 75 punten) van juli teruggebracht naar de oververkochte niveaus van nu (onder 30).

Dit houdt het potentieel in dat de koers in de komende maanden verder zal stijgen naar de weerstandszone van 43 euro (op voorwaarde dat de algemene trend van de beurzen in stijgende lijn blijft gaan). De koers bevindt zich alvast in een stijgend trendkanaal met net daaronder de zeer belangrijke steunlijn die de bodems van 2009 en 2012 met elkaar verbindt. Op de daggrafiek is de recente correctie volgens Geert Van Herck van Leleux in detail te zien. De opvering die de koers vorige week kende, brengt de koers onmiddellijk naar de eerste weerstandszone van 36 euro. Een opwaartse doorbraak door dit weerstandsniveau is alvast een positief signaal. Als daarna de koers verder klimt en de toppen van midden augustus op 37,37 euro kan overwinnen, is de verwachting dat er nieuwe koersrecords voor dit jaar in het vooruitzicht liggen. De koerscorrectie heeft de RSI-indicator van de overgekochte niveaus (hoger dan 75 punten) van juli teruggebracht naar de oververkochte niveaus van nu (onder 30).