De eerste keer was dat op Bloomberg, waarna hij moeilijk anders kon dan ook nog even onder de camera's van CNBC voorbij te schuiven.

De boodschap die Druckenmiller kwam vertellen, klonk allesbehalve veelbelovend. De party op Wall Street gaat maar door, het geld wordt massaal in de beurs gepompt.

Hoe lang dat zo nog doorgaat, kan of wil Druckenmiller niet vertellen. Hij heeft er echter geen goed oog in.

De rally op Wall Street kan alleen maar slecht aflopen, zo waarschuwt hij de beleggers die pas in de markt zijn gestapt.

Zijn advies weerklinkt dan ook kort en duidelijk: wie alsnog van plan is om in de beurs te stappen, doet dat beter via liquide beleggingsinstrumenten.

De eerste keer was dat op Bloomberg, waarna hij moeilijk anders kon dan ook nog even onder de camera's van CNBC voorbij te schuiven. De boodschap die Druckenmiller kwam vertellen, klonk allesbehalve veelbelovend. De party op Wall Street gaat maar door, het geld wordt massaal in de beurs gepompt. Hoe lang dat zo nog doorgaat, kan of wil Druckenmiller niet vertellen. Hij heeft er echter geen goed oog in. De rally op Wall Street kan alleen maar slecht aflopen, zo waarschuwt hij de beleggers die pas in de markt zijn gestapt. Zijn advies weerklinkt dan ook kort en duidelijk: wie alsnog van plan is om in de beurs te stappen, doet dat beter via liquide beleggingsinstrumenten.