Maar op een bepaald moment zal de markt gaan beseffen dat het economisch herstel dat door de Europese Centrale Bank wordt nagestreefd niet aan de verwachtingen zal beantwoorden. Op een bepaald moment zullen de financiële markten dit gaan beseffen.

Dan zullen de beleggers de perifere obligaties in snel tempo beginnen te dumpen, met als gevolg dat de koersen opnieuw zullen dalen. De rendementen zullen stijgen en wanneer die echt door het dak vliegen, zullen de problemen in Zuid-Europa opnieuw beginnen.

Maar op een bepaald moment zal de markt gaan beseffen dat het economisch herstel dat door de Europese Centrale Bank wordt nagestreefd niet aan de verwachtingen zal beantwoorden. Op een bepaald moment zullen de financiële markten dit gaan beseffen. Dan zullen de beleggers de perifere obligaties in snel tempo beginnen te dumpen, met als gevolg dat de koersen opnieuw zullen dalen. De rendementen zullen stijgen en wanneer die echt door het dak vliegen, zullen de problemen in Zuid-Europa opnieuw beginnen.