Business Insider is echter van mening dat de opwaartse beweging binnen afzienbare tijd aan kracht zal verliezen.

Ze is namelijk alleen gebaseerd op de hoop dat er uiteindelijk toch een oplossing voor het probleem van de fiscale klip zal worden gevonden voor het einde van dit jaar, dat de economie zich op krachtige wijze zal herstellen en dat de beurskoersen ondergewaardeerd zijn.

Wall Street en Washington spreken momenteel echter een heel andere taal. Beursanalisten hopen dat er een oplossing zal komen die de koersen nog verder doet stijgen, de belangrijkste motivatie in Washington dat er niet te veel toegevingen aan de tegenpartij zal worden gedaan.

Business Insider is echter van mening dat de opwaartse beweging binnen afzienbare tijd aan kracht zal verliezen. Ze is namelijk alleen gebaseerd op de hoop dat er uiteindelijk toch een oplossing voor het probleem van de fiscale klip zal worden gevonden voor het einde van dit jaar, dat de economie zich op krachtige wijze zal herstellen en dat de beurskoersen ondergewaardeerd zijn. Wall Street en Washington spreken momenteel echter een heel andere taal. Beursanalisten hopen dat er een oplossing zal komen die de koersen nog verder doet stijgen, de belangrijkste motivatie in Washington dat er niet te veel toegevingen aan de tegenpartij zal worden gedaan.