Niettemin lijkt de rally, die sinds december gaande is, volgens ABN Amro wat aan kracht te verliezen. Het macro-economische nieuws was wisselend van karakter en kon niet veel steun bieden aan de koersen.

Weliswaar overheerste in de Verenigde Staten het positieve nieuws (werkloosheidsuitkeringen en consumentenvertrouwen) maar de index van inkoopmanagers in de industrie en de orders voor duurzame goederen stelden teleur.

In Europa bleef het beeld bedrukt met indices van inkoopmanagers op recessiestand en onverwacht sterk gedaalde detailhandelsverkopen in Duitsland.

Niettemin lijkt de rally, die sinds december gaande is, volgens ABN Amro wat aan kracht te verliezen. Het macro-economische nieuws was wisselend van karakter en kon niet veel steun bieden aan de koersen. Weliswaar overheerste in de Verenigde Staten het positieve nieuws (werkloosheidsuitkeringen en consumentenvertrouwen) maar de index van inkoopmanagers in de industrie en de orders voor duurzame goederen stelden teleur. In Europa bleef het beeld bedrukt met indices van inkoopmanagers op recessiestand en onverwacht sterk gedaalde detailhandelsverkopen in Duitsland.