Dennis Gartman, auteur van de Gartman Letter, is ronduit negatief voor de euro. Hij adviseert om van de voorbije rally gebruik te maken om de posities in dollars af te bouwen.

Een jaar geleden werd de euro verhandeld aan 1,60 dollar, nu is dat minder dan 1,36 dollar. Op ten opzichte van de koers van een half jaar geleden is de dollar opnieuw goedkoper.

Gartman verwacht dat deze trend zich ook op langere termijn gaat verder zetten. Europa worstelt met fundamentele problemen die niet snel overwonnen gaan worden.

Dennis Gartman, auteur van de Gartman Letter, is ronduit negatief voor de euro. Hij adviseert om van de voorbije rally gebruik te maken om de posities in dollars af te bouwen. Een jaar geleden werd de euro verhandeld aan 1,60 dollar, nu is dat minder dan 1,36 dollar. Op ten opzichte van de koers van een half jaar geleden is de dollar opnieuw goedkoper. Gartman verwacht dat deze trend zich ook op langere termijn gaat verder zetten. Europa worstelt met fundamentele problemen die niet snel overwonnen gaan worden.