Daardoor is de raffinagecapaciteit in de Verenigde Staten teruggevallen tot het laagste niveau sinds april. Bovendien blijft die capaciteit nog steeds dalen, waardoor de vraag naar ruwe olie voor bewerking afneemt.

Uit een rondvraag gedaan door Bloomberg News blijkt dat wordt verwacht dat de voorraden aan ruwe olie vorige week met 1 miljoen vaten zijn gestegen tot 357,90 miljoen vaten.

De cijfers over de evolutie van de Amerikaanse voorraden aan ruwe olie worden morgen bekndgemaakt. Anderzijds zouden de benzinevoorraden vrijwel ongewijzigd zijn gebleven, terwijl de voorraden aan gedistilleerde producten zouden gedaald zijn.

Daardoor is de raffinagecapaciteit in de Verenigde Staten teruggevallen tot het laagste niveau sinds april. Bovendien blijft die capaciteit nog steeds dalen, waardoor de vraag naar ruwe olie voor bewerking afneemt. Uit een rondvraag gedaan door Bloomberg News blijkt dat wordt verwacht dat de voorraden aan ruwe olie vorige week met 1 miljoen vaten zijn gestegen tot 357,90 miljoen vaten. De cijfers over de evolutie van de Amerikaanse voorraden aan ruwe olie worden morgen bekndgemaakt. Anderzijds zouden de benzinevoorraden vrijwel ongewijzigd zijn gebleven, terwijl de voorraden aan gedistilleerde producten zouden gedaald zijn.