Inderdaad is de dollar bekeken over een langere periode gedaald ten opzichte van de yen en willen de Japanners nu eigenlijk alleen maar genoegdoening. Saut wijst er op dat de dollar index sinds zijn uitbodeming in 2008 in een trading range van 75 tot 80 blijven bewegen.

10 jaar geleden bewoog diezelfde dollar index echter in een range van 90 tot 110. Het grootste gevaar is nu dat we een race naar de bodem zullen krijgen en die kan alleen maar slecht aflopen. Uiteindelijk zal niemand echter beter worden van een strijd om de goedkoopste munt in de wereld te hebben.

Inderdaad is de dollar bekeken over een langere periode gedaald ten opzichte van de yen en willen de Japanners nu eigenlijk alleen maar genoegdoening. Saut wijst er op dat de dollar index sinds zijn uitbodeming in 2008 in een trading range van 75 tot 80 blijven bewegen. 10 jaar geleden bewoog diezelfde dollar index echter in een range van 90 tot 110. Het grootste gevaar is nu dat we een race naar de bodem zullen krijgen en die kan alleen maar slecht aflopen. Uiteindelijk zal niemand echter beter worden van een strijd om de goedkoopste munt in de wereld te hebben.