Quirijn Mulder (ING): "Ik ga voor de eerste helft van het boekjaar uit van een verlies per aandeel van 0,29 dollar, tegenover een winst per aandeel van 0,21 dollar over dezelfde periode vorig jaar. Zonder rekening te houden bij eenmalige factoren zou het verlies per aandeel 0,37 dollar hebben bedragen."

Mulder heeft slechts een neutraal advies voor Exmar: "Het is op de eerste plaats wachten op een definitieve beslissing rond OPTI-EX. Daarnaast zal de winstgevendheid van de LNG-divisie niet noemenswaardig groeien in de komende jaren. De offshore investeringen hebben tenslotte tijd nodig om te renderen."

Quirijn Mulder (ING): "Ik ga voor de eerste helft van het boekjaar uit van een verlies per aandeel van 0,29 dollar, tegenover een winst per aandeel van 0,21 dollar over dezelfde periode vorig jaar. Zonder rekening te houden bij eenmalige factoren zou het verlies per aandeel 0,37 dollar hebben bedragen." Mulder heeft slechts een neutraal advies voor Exmar: "Het is op de eerste plaats wachten op een definitieve beslissing rond OPTI-EX. Daarnaast zal de winstgevendheid van de LNG-divisie niet noemenswaardig groeien in de komende jaren. De offshore investeringen hebben tenslotte tijd nodig om te renderen."