Het grootste deel van het resultaat was afkomstig van van Bocimar, dochter die gespecialiseerd is in het transport van droge bulk. De winstbijdrage van Bocimar bedroeg 94,6 miljoen euro, tegenover vorig jaar 122 miljoen euro.

Door een overaanbod aan vervoerscapaciteit lagen de tarieven in 2010 lager dan in 2009. Toch kon Bocimar de schade binnen de perken houden via het afsluiten van termijncontracten.

Quirijn Mulder (ING): "De resultaten van CMB waren okay, maar niet echt inspirerend. Het koopadvies en het koersdoel van 22,40 euro blijven gehandhaafd."

Het grootste deel van het resultaat was afkomstig van van Bocimar, dochter die gespecialiseerd is in het transport van droge bulk. De winstbijdrage van Bocimar bedroeg 94,6 miljoen euro, tegenover vorig jaar 122 miljoen euro. Door een overaanbod aan vervoerscapaciteit lagen de tarieven in 2010 lager dan in 2009. Toch kon Bocimar de schade binnen de perken houden via het afsluiten van termijncontracten. Quirijn Mulder (ING): "De resultaten van CMB waren okay, maar niet echt inspirerend. Het koopadvies en het koersdoel van 22,40 euro blijven gehandhaafd."