Eerder deze maand gingen Bocimar en haar joint venture partner Wah Kwong over tot de verkoop van de China Venture (2005 - 177.808 dwt).

Bij de oplevering - voorzien voor einde juni 2010 - zal Bocimar een meerwaarde van ongeveer 7 miljoen USD realiseren.

De vooruitzichten voor de rest van het jaar blijven positief. Bocimar is zo goed als volledig ingedekt aan goede voorwaarden. Ook ASL is goed geplaatst om voordeel te blijven halen uit haar contractportfolio.

Quirijn Mulder (ING): "De resultaten van CMB waren beter dan verwacht dankzij de cash posities in US dollar. Het aandeel noteert nu met een fikse premie en meestal is dat een voorbode van betere resultaten. Ik handhaaf een neutraal advies, met een koersdoel van 20 euro."

Eerder deze maand gingen Bocimar en haar joint venture partner Wah Kwong over tot de verkoop van de China Venture (2005 - 177.808 dwt). Bij de oplevering - voorzien voor einde juni 2010 - zal Bocimar een meerwaarde van ongeveer 7 miljoen USD realiseren. De vooruitzichten voor de rest van het jaar blijven positief. Bocimar is zo goed als volledig ingedekt aan goede voorwaarden. Ook ASL is goed geplaatst om voordeel te blijven halen uit haar contractportfolio. Quirijn Mulder (ING): "De resultaten van CMB waren beter dan verwacht dankzij de cash posities in US dollar. Het aandeel noteert nu met een fikse premie en meestal is dat een voorbode van betere resultaten. Ik handhaaf een neutraal advies, met een koersdoel van 20 euro."