Anteryon is wereldleider in Wafer Optics® technologie en produceert camera modules voor mobiele telefoons en laser projectoren.

Quest for Growth neemt deel aan een financieringsronde die geleid wordt door Qualcomm Incorporated. Als bestaande aandeelhouders van Anteryon participeren ook BNP Paribas Private

Equity en Biggell Finance in deze strategische investering.

De investering zal gebruikt worden voor de verdere doorbraak van de WaferOptics® productietechnologie en de uitbreiding van Anteryon's productiefaciliteiten. De investeringsvoorwaarden worden niet vrijgegeven.

Anteryon is wereldleider in Wafer Optics® technologie en produceert camera modules voor mobiele telefoons en laser projectoren. Quest for Growth neemt deel aan een financieringsronde die geleid wordt door Qualcomm Incorporated. Als bestaande aandeelhouders van Anteryon participeren ook BNP Paribas Private Equity en Biggell Finance in deze strategische investering. De investering zal gebruikt worden voor de verdere doorbraak van de WaferOptics® productietechnologie en de uitbreiding van Anteryon's productiefaciliteiten. De investeringsvoorwaarden worden niet vrijgegeven.