Ablin was bezorgd dat de verwachtingen van de analisten te hoog waren, hij had gerekend op een aantal winstwaarschuwingen. Die zijn er niet gekomen, zodat niets een verdere stijging van de koersen in weg staat.

Bovendien is Ablin van mening dat de waarderingen op de huidige koersniveaus nog steeds interessant zijn. Maar hij is de eerste om toe te geven dat er een aantal onzekerheden boven de markt hangen.

Quantitative easing is het grootste experiment uit financiële geschiedenis en de gevolgen van deze ingreep zijn compleet onvoorspelbaar. Niemand weet wat er gaat gebeuren, dus blijft het afwachten.

Ablin was bezorgd dat de verwachtingen van de analisten te hoog waren, hij had gerekend op een aantal winstwaarschuwingen. Die zijn er niet gekomen, zodat niets een verdere stijging van de koersen in weg staat. Bovendien is Ablin van mening dat de waarderingen op de huidige koersniveaus nog steeds interessant zijn. Maar hij is de eerste om toe te geven dat er een aantal onzekerheden boven de markt hangen. Quantitative easing is het grootste experiment uit financiële geschiedenis en de gevolgen van deze ingreep zijn compleet onvoorspelbaar. Niemand weet wat er gaat gebeuren, dus blijft het afwachten.