De Eurozone heeft enkele jaren geleden Griekenland, Portugal, Ierland en Cyprus via een rechtstreekse bailout gered, maar in de ogen van Huszar heeft de FED dat op een slinkse manier gedaan. Een belangrijke rol was daarbij weggelegd voor de zero-interest rate policy, afgekort ZIRP.

Huszar, voordien ook Managing Director en U.S. Head of OTC Derivatives Client Clearing bij Morgan Stanley, lanceerde een waarschuwing die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. De FED heeft met haar quantitative easing programma haar eigen graf gedolven.

De Eurozone heeft enkele jaren geleden Griekenland, Portugal, Ierland en Cyprus via een rechtstreekse bailout gered, maar in de ogen van Huszar heeft de FED dat op een slinkse manier gedaan. Een belangrijke rol was daarbij weggelegd voor de zero-interest rate policy, afgekort ZIRP. Huszar, voordien ook Managing Director en U.S. Head of OTC Derivatives Client Clearing bij Morgan Stanley, lanceerde een waarschuwing die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. De FED heeft met haar quantitative easing programma haar eigen graf gedolven.