De omzet gerealiseerd in de Benelux over de eerste 9 maanden van 2009 ligt 19% onder de vooropgestelde verwachtingen; de andere landen presteren licht beter dan verwacht.

De omzetdaling is tevens te wijten aan het lagere aandeel

van bundelverkopen1 in 2009 tegenover 2008.

De wereldwijde financiële crisis heeft een aanzienlijke impact op het investeringsgedrag van de transportsector. Het verkooptraject wordt langer en de levering van een aantal orders wordt verschoven naar volgend jaar.

Het huidige economische klimaat biedt Punch Telematix onvoldoende zicht op de toekomst en maakt het formuleren van betrouwbare concrete langetermijnvoorspellingen onmogelijk.

Punch Telematix verwacht wel dat het vierde kwartaal van 2009 beter zal zijn dan het afgelopen derde kwartaal.

De omzet gerealiseerd in de Benelux over de eerste 9 maanden van 2009 ligt 19% onder de vooropgestelde verwachtingen; de andere landen presteren licht beter dan verwacht. De omzetdaling is tevens te wijten aan het lagere aandeel van bundelverkopen1 in 2009 tegenover 2008. De wereldwijde financiële crisis heeft een aanzienlijke impact op het investeringsgedrag van de transportsector. Het verkooptraject wordt langer en de levering van een aantal orders wordt verschoven naar volgend jaar. Het huidige economische klimaat biedt Punch Telematix onvoldoende zicht op de toekomst en maakt het formuleren van betrouwbare concrete langetermijnvoorspellingen onmogelijk. Punch Telematix verwacht wel dat het vierde kwartaal van 2009 beter zal zijn dan het afgelopen derde kwartaal.