Het bedrijf heeft een goed jaar achter de rug. In weerwil van de wereldwijde financiële crisis loste het de verwachtingen volledig in: groei en winstgevendheid.

De omzet steeg met 12% en er werd een turnaround gerealiseerd: de contributiemarge verbeterde met 11% en zowel de EBITDA als het nettoresultaat was positief.

Punch Telematix versterkte zijn positie in de thuismarkt en realiseerde een belangrijke groei in de andere landen. De keuze voor het truck-en-transportsegment heeft duidelijk vruchten afgeworpen, al maakt die sector een moeilijke periode door en worden investeringsbeslissingen uitgesteld.

Het bedrijf heeft een goed jaar achter de rug. In weerwil van de wereldwijde financiële crisis loste het de verwachtingen volledig in: groei en winstgevendheid. De omzet steeg met 12% en er werd een turnaround gerealiseerd: de contributiemarge verbeterde met 11% en zowel de EBITDA als het nettoresultaat was positief. Punch Telematix versterkte zijn positie in de thuismarkt en realiseerde een belangrijke groei in de andere landen. De keuze voor het truck-en-transportsegment heeft duidelijk vruchten afgeworpen, al maakt die sector een moeilijke periode door en worden investeringsbeslissingen uitgesteld.