Dit bod liep af op 22 december 2008. Vervolgens werd een kapitaalvermindering in Punch doorgevoerd door middel van de kosteloze uitkering aan zijn aandeelhouders van 162 aandelen Accentis per aandeel Punch.

Vanaf 29 december 2008 noteert het aandeel Punch rekening houdend met deze kapitaalvermindering. Het prospectus met betrekking tot deze transactie en andere relevante informatie is beschikbaar op de website van Punch (www.punchinternational.com), op de homepage en in de rubriek 'investor relations'.

Dit bod liep af op 22 december 2008. Vervolgens werd een kapitaalvermindering in Punch doorgevoerd door middel van de kosteloze uitkering aan zijn aandeelhouders van 162 aandelen Accentis per aandeel Punch. Vanaf 29 december 2008 noteert het aandeel Punch rekening houdend met deze kapitaalvermindering. Het prospectus met betrekking tot deze transactie en andere relevante informatie is beschikbaar op de website van Punch (www.punchinternational.com), op de homepage en in de rubriek 'investor relations'.