Dit waren de kerncijfers:

De omzet daalde over het boekjaar 2009 met 28%, hoofdzakelijk als gevolg van een sterke terugval in machines. Belangrijke eenmalige lasten voor een bedrag van 22,9 mio EUR drukken het bedrijfsresultaat.

Die eenmalige lasten zijn verbonden aan het in mei aangekondigde herstructureringsprogramma en de afwaarderingen van voorraden en debiteuren.

De uitvoering van het tijdens het eerste kwartaal gestarte herstructureringsprogramma om de organisatie te optimaliseren en de kostenefficiëntie te verhogen verloopt volgens schema.

Punch Graphix verwacht dat de markt in 2010 uitdagend zal blijven. Het is dan ook niet mogelijk om concrete vooruitzichten te geven.

Dit waren de kerncijfers: De omzet daalde over het boekjaar 2009 met 28%, hoofdzakelijk als gevolg van een sterke terugval in machines. Belangrijke eenmalige lasten voor een bedrag van 22,9 mio EUR drukken het bedrijfsresultaat. Die eenmalige lasten zijn verbonden aan het in mei aangekondigde herstructureringsprogramma en de afwaarderingen van voorraden en debiteuren. De uitvoering van het tijdens het eerste kwartaal gestarte herstructureringsprogramma om de organisatie te optimaliseren en de kostenefficiëntie te verhogen verloopt volgens schema. Punch Graphix verwacht dat de markt in 2010 uitdagend zal blijven. Het is dan ook niet mogelijk om concrete vooruitzichten te geven.