Duitse staatsobligaties brengen nog iets van een 0,90% op en komen daarmee rechtstreeks in het vaarwater van de Japanse staatsobligaties. Tevens duwen de Bunds de lange termijn rente in de Verenigde Staten naar omlaag, deze zakt steeds verder weg onder 2,50%.

De Amerikaanse econoom Mark Spitznagel wijst dat er onderhuids vanalles broeit, hij heef geen goed oog in de huidige gang van zaken. De puinhoop op de financiële markten wordt steeds groter en het opruimen van die puinhoop kan alleen maar veel ellende met zich meebrengen.

Duitse staatsobligaties brengen nog iets van een 0,90% op en komen daarmee rechtstreeks in het vaarwater van de Japanse staatsobligaties. Tevens duwen de Bunds de lange termijn rente in de Verenigde Staten naar omlaag, deze zakt steeds verder weg onder 2,50%. De Amerikaanse econoom Mark Spitznagel wijst dat er onderhuids vanalles broeit, hij heef geen goed oog in de huidige gang van zaken. De puinhoop op de financiële markten wordt steeds groter en het opruimen van die puinhoop kan alleen maar veel ellende met zich meebrengen.