Het publiek beseft nog altijd onvoldoende dat deposito's niet langer veilig zijn. In alle stilte wordt alles in voorbereiding gebracht om indien nodig een bail in operatie door te voeren. Concreet zou dergelijke operatie er op neerkomen dat ons spaargeld deels wordt aangeslagen.

De internationale monetaire en financiële autoriteiten zijn volop bezig om dergelijke bail ins voor te bereiden. Recent lekte nog uit dat de Bank of England er mee bezig is. Zoals altijd zullen het de meest kwetsbaren zijn die het grootste gevaar lopen, de rijken zullen wel opnieuw een weg vinden om een bocht rond het probleem heen te maken.

Het publiek beseft nog altijd onvoldoende dat deposito's niet langer veilig zijn. In alle stilte wordt alles in voorbereiding gebracht om indien nodig een bail in operatie door te voeren. Concreet zou dergelijke operatie er op neerkomen dat ons spaargeld deels wordt aangeslagen. De internationale monetaire en financiële autoriteiten zijn volop bezig om dergelijke bail ins voor te bereiden. Recent lekte nog uit dat de Bank of England er mee bezig is. Zoals altijd zullen het de meest kwetsbaren zijn die het grootste gevaar lopen, de rijken zullen wel opnieuw een weg vinden om een bocht rond het probleem heen te maken.