De groep boekte ondanks de crisis sterke resultaten en de balans bleef robuust. Op jaarbasis groeide de omzet op autonome basis met 3,8%, maar deze groei vertraagde wel tot 1,1% in het vierde kwartaal.

Topman Maurice Lévy gaf geen concrete vooruitzichten voor 2009. Hij verwacht een moelijk jaar waarin de groep voorrang zal geven aan margebehoud en de groei van het marktaandeel.

Dankzij zijn sterke focus op groeilanden en digitale media moet Publicis een deel van de verwachte krimp op de advertentiemarkt in mature markten kunnen opvangen. SG Private Banking rekent voor dit jaar op een daling van de omzet en de nettowinst met resp. circa 4% en 18%.

De analisten van de bank blijven koper, maar zouden een beter instapmoment afwachten na de forse koersherstel.

De groep boekte ondanks de crisis sterke resultaten en de balans bleef robuust. Op jaarbasis groeide de omzet op autonome basis met 3,8%, maar deze groei vertraagde wel tot 1,1% in het vierde kwartaal.Topman Maurice Lévy gaf geen concrete vooruitzichten voor 2009. Hij verwacht een moelijk jaar waarin de groep voorrang zal geven aan margebehoud en de groei van het marktaandeel. Dankzij zijn sterke focus op groeilanden en digitale media moet Publicis een deel van de verwachte krimp op de advertentiemarkt in mature markten kunnen opvangen. SG Private Banking rekent voor dit jaar op een daling van de omzet en de nettowinst met resp. circa 4% en 18%. De analisten van de bank blijven koper, maar zouden een beter instapmoment afwachten na de forse koersherstel.