Het evenement van gisterenavond had de publicatie van de jaarcijfers van Apple moet worden, maar daar is uiteindelijk weinig beweging uit voortgekomen.

Apple heeft meer aandacht voor share holders value, verhoogt het dividend en zal (veel) meer eigen aandelen inkopen.

Daarnaast waren de resultaten zeker niet fout, zowel de winst per aandeel als de omzet voldeden aan de verwachtingen van de analisten.

Het probleem is echter dat de vooruitzichten eerder flauw klonken, Appel durft zich niet duidelijk uitspreken over de toekomst. De beurskoers opende iets lager.

Het evenement van gisterenavond had de publicatie van de jaarcijfers van Apple moet worden, maar daar is uiteindelijk weinig beweging uit voortgekomen. Apple heeft meer aandacht voor share holders value, verhoogt het dividend en zal (veel) meer eigen aandelen inkopen. Daarnaast waren de resultaten zeker niet fout, zowel de winst per aandeel als de omzet voldeden aan de verwachtingen van de analisten. Het probleem is echter dat de vooruitzichten eerder flauw klonken, Appel durft zich niet duidelijk uitspreken over de toekomst. De beurskoers opende iets lager.