Proximus investeert daarom fors in zijn mobiel netwerk om het bereik te vergroten en de snelheden op te drijven.

Sinds november vorig jaar is het 4G-netwerk beschikbaar in 8 steden: Hasselt, Antwerpen, Gent, Leuven Luik, Namen, Bergen en Waver.

Forse uitrol van het 4G-netwerk

In 2013 zal Proximus zijn 4G netwerk in de 8 bestaande steden optimaliseren en voor de zomer zal er ook 4G-bereik zijn in verschillende nieuwe steden.

In het binnenland zullen Proximus-klanten toegang krijgen tot 4G in Brugge, Mechelen, Charleroi en Doornik. Aan de kust wordt het supersnelle 4G-netwerk beschikbaar in Oostende, De Panne, Nieuwpoort, Knokke-Heist en Blankenberge.

Andere steden en gemeenten zullen geleidelijk volgen. Klanten die onderweg surfen op hun smartphone, tablet of laptop hebben met 4G een gelijkaardige gebruikservaring als via hun vaste internetverbinding thuis of op kantoor.

Proximus investeert daarom fors in zijn mobiel netwerk om het bereik te vergroten en de snelheden op te drijven. Sinds november vorig jaar is het 4G-netwerk beschikbaar in 8 steden: Hasselt, Antwerpen, Gent, Leuven Luik, Namen, Bergen en Waver.Forse uitrol van het 4G-netwerk In 2013 zal Proximus zijn 4G netwerk in de 8 bestaande steden optimaliseren en voor de zomer zal er ook 4G-bereik zijn in verschillende nieuwe steden. In het binnenland zullen Proximus-klanten toegang krijgen tot 4G in Brugge, Mechelen, Charleroi en Doornik. Aan de kust wordt het supersnelle 4G-netwerk beschikbaar in Oostende, De Panne, Nieuwpoort, Knokke-Heist en Blankenberge. Andere steden en gemeenten zullen geleidelijk volgen. Klanten die onderweg surfen op hun smartphone, tablet of laptop hebben met 4G een gelijkaardige gebruikservaring als via hun vaste internetverbinding thuis of op kantoor.