• Groei op gebied van verkoop en diensten met 7,4 % tot

53,3 miljoen euro

• Groei van de exploitatiewinst met 11,1 % tot 7,1 miljoen euro

• Groei van de nettowinst (aandeel van de Groep) met 16,8 % tot

3,6 miljoen euro

Ondanks een eerder ongustig economisch klimaat noteert de Groep Proximedia opnieuw een vooruitgang van alle kerncijfers.

Met een toegenomen exploitatiewinst (EBIT) met 11,1% naar 7,1 miljoen euro realiseert Proximedia een geconsolideerde nettowinst (aandeel van de Groep) van 3,6 miljoen euro, een stijging met 16,8% ten opzichte van vorig jaar.

De positieve evolutie van de operationele cash flow laat toe om de politiek van autofinanciering die de Groep reeds enkele jaren volgt, trouw te blijven waardoor de schuldenlast verder daalt met 2 miljoen euro (voor bestemming van het resultaat en voor uitkering van eventuele dividenden).

De geïmmobiliseerde activa stijgt met 23,6% en bereikt nu 13,7 miljoen euro.

• Groei op gebied van verkoop en diensten met 7,4 % tot 53,3 miljoen euro • Groei van de exploitatiewinst met 11,1 % tot 7,1 miljoen euro • Groei van de nettowinst (aandeel van de Groep) met 16,8 % tot 3,6 miljoen euro Ondanks een eerder ongustig economisch klimaat noteert de Groep Proximedia opnieuw een vooruitgang van alle kerncijfers. Met een toegenomen exploitatiewinst (EBIT) met 11,1% naar 7,1 miljoen euro realiseert Proximedia een geconsolideerde nettowinst (aandeel van de Groep) van 3,6 miljoen euro, een stijging met 16,8% ten opzichte van vorig jaar. De positieve evolutie van de operationele cash flow laat toe om de politiek van autofinanciering die de Groep reeds enkele jaren volgt, trouw te blijven waardoor de schuldenlast verder daalt met 2 miljoen euro (voor bestemming van het resultaat en voor uitkering van eventuele dividenden). De geïmmobiliseerde activa stijgt met 23,6% en bereikt nu 13,7 miljoen euro.