In Spanje groeit het protest tegen de aangekondigde besparingen aan, wat onder andere blijkt uit het toegenomen verzet tegen de gedwongen uitzettingen van Spanjaarden die er niet meer in slagen om hun woonkrediet af te betalen. De solidariteit tussen de Spanjaarden vertoont een duidelijk stijgende trend.

Inmiddels kent iedereen wel iemand die uit zijn of haar huis is gezet wegens het niet meer kunnen betalen van de lening. Slotenmakers weigeren deurwaarders om deuren in geval van een uitzetting open te breken. Naarmate de crisis erger wordt, zal het verzet waarschijnlijk nog toenemen.

In Spanje groeit het protest tegen de aangekondigde besparingen aan, wat onder andere blijkt uit het toegenomen verzet tegen de gedwongen uitzettingen van Spanjaarden die er niet meer in slagen om hun woonkrediet af te betalen. De solidariteit tussen de Spanjaarden vertoont een duidelijk stijgende trend. Inmiddels kent iedereen wel iemand die uit zijn of haar huis is gezet wegens het niet meer kunnen betalen van de lening. Slotenmakers weigeren deurwaarders om deuren in geval van een uitzetting open te breken. Naarmate de crisis erger wordt, zal het verzet waarschijnlijk nog toenemen.