Zijn opvolger Nicolas Madruro heeft al de gekste maatregelen aangekondigd om het land er weer bovenop te helpen, tot dusver echter telkens zonder resultaat. Eens te meer tonen de socialisten, want zo noemen Madruro & Co zich, hun ware gelaat. Ze smijten met het geld van anderen.

Zowat alles en nog wat is al belast en ondernemen is in het land quasi onmogelijk geworden. Een kat in het nauw doet rare sprongen en ook Madruro wringt zich in alle bochten om het hoofd boven water te houden. De grootste luchthaven van het land vraagt nu al een belasting voor het recht om propere lucht in te ademen. Hoe diep kan iemand vallen?

Zijn opvolger Nicolas Madruro heeft al de gekste maatregelen aangekondigd om het land er weer bovenop te helpen, tot dusver echter telkens zonder resultaat. Eens te meer tonen de socialisten, want zo noemen Madruro & Co zich, hun ware gelaat. Ze smijten met het geld van anderen. Zowat alles en nog wat is al belast en ondernemen is in het land quasi onmogelijk geworden. Een kat in het nauw doet rare sprongen en ook Madruro wringt zich in alle bochten om het hoofd boven water te houden. De grootste luchthaven van het land vraagt nu al een belasting voor het recht om propere lucht in te ademen. Hoe diep kan iemand vallen?