John Butters, senior research analist bij Thomson Reuters, merkt op dat de analisten de prognoses voor zowel het tweede kwartaal als de rest van het boekjaar amper hebben verlaagd.

Voor het tweede kwartaal wordt een stijging van de bedrijfswinsten met 27,20% verwacht, dit in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar.

Veel analisten nemen volgens Butters een 'wait-and-see' houding aan wat betreft een eventuele aanpassing van de prognoses. Mogelijk zal dat gebeuren wanneer na de publicatie van de halfjaarcijfers.

Voor het volledige boekjaar wordt gerekend op een stijging van de bedrijfsresultaten met 34% en dat is de grootste stijging sinds Thomson de prognoses van de analisten is beginnen te verzamelen.

John Butters, senior research analist bij Thomson Reuters, merkt op dat de analisten de prognoses voor zowel het tweede kwartaal als de rest van het boekjaar amper hebben verlaagd. Voor het tweede kwartaal wordt een stijging van de bedrijfswinsten met 27,20% verwacht, dit in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. Veel analisten nemen volgens Butters een 'wait-and-see' houding aan wat betreft een eventuele aanpassing van de prognoses. Mogelijk zal dat gebeuren wanneer na de publicatie van de halfjaarcijfers. Voor het volledige boekjaar wordt gerekend op een stijging van de bedrijfsresultaten met 34% en dat is de grootste stijging sinds Thomson de prognoses van de analisten is beginnen te verzamelen.