Wall Street is vandaag in het rood gesloten. Bij het slot van de handel stond de Dow Jones 0,62% in het rood, terwijl de S&P 500 en de Nasdaq verliezen van respectievelijk 0,70% en 0,86% lieten optekenen. De koers van Zynga herstelde, terwijl er bij Apple en Facebook weinig of niets gebeurde.

Rendement op Amerikaanse staatsobligaties weer lager

Op de valutamarkten ging de koers van de euro nogmaals hoger, hoewel er van grote bewegingen geen sprake was. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2573 dollar betaald of een half procent meer dan het slotniveau van gisteren.

De euro houdt voorlopig goed stand boven 1,25 dollar. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,60%, of ruim 3,50% minder dan gisteren.

Olie goedkoper, goud weer iets duurder

Voor een troy ounce goud werd 1617,40 dollar betaald, of iets meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 83,50 dollar betaald.

Wall Street is vandaag in het rood gesloten. Bij het slot van de handel stond de Dow Jones 0,62% in het rood, terwijl de S&P 500 en de Nasdaq verliezen van respectievelijk 0,70% en 0,86% lieten optekenen. De koers van Zynga herstelde, terwijl er bij Apple en Facebook weinig of niets gebeurde.Rendement op Amerikaanse staatsobligaties weer lager Op de valutamarkten ging de koers van de euro nogmaals hoger, hoewel er van grote bewegingen geen sprake was. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2573 dollar betaald of een half procent meer dan het slotniveau van gisteren. De euro houdt voorlopig goed stand boven 1,25 dollar. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,60%, of ruim 3,50% minder dan gisteren. Olie goedkoper, goud weer iets duurder Voor een troy ounce goud werd 1617,40 dollar betaald, of iets meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 83,50 dollar betaald.