Een stijging in de verkopen van de bekende merkproducten van Procter & Gamble zou er op kunnen wijzen dat de wereldeconomie aan de beterhand is. Dat geldt met name voor merknamen als as CoverGirl, Hugo Boss en Dolce & Gabbana. Zo ver zijn we echter nog niet.

Per aandeel werd 84 dollarcent verdiend, op een omzet van $18,42 mrd. De consensusverwachting bij de analisten ligt op een winst per aandeel van 80 dollarcent en een omzet van 18,88 miljard dollar. Het bedrijf bevestigde de prognoses voor het volledige boekjaar.

Een stijging in de verkopen van de bekende merkproducten van Procter & Gamble zou er op kunnen wijzen dat de wereldeconomie aan de beterhand is. Dat geldt met name voor merknamen als as CoverGirl, Hugo Boss en Dolce & Gabbana. Zo ver zijn we echter nog niet. Per aandeel werd 84 dollarcent verdiend, op een omzet van $18,42 mrd. De consensusverwachting bij de analisten ligt op een winst per aandeel van 80 dollarcent en een omzet van 18,88 miljard dollar. Het bedrijf bevestigde de prognoses voor het volledige boekjaar.