Maar ook in de Verenigde Staten is er weinig of niets veranderd. De "Too Big to Fail" banken zijn nu zelfs nog een derde groter dan ze in 2007 waren. Bovendien is hun impact op de economie verbijsterend. 0,20% van de Amerikaanse banken controleert 70% van de activa in de economie.

70% van de Amerikaanse economie drijft op consumptie, maar ook de consumenten dragen nog steeds een grote schuldenlast met zich mee. De totale schuldengraad van de Amerikaanse huisgezinnen is momenteel amper 10% lager dan voor het uitbreken van de crisis.

Maar ook in de Verenigde Staten is er weinig of niets veranderd. De "Too Big to Fail" banken zijn nu zelfs nog een derde groter dan ze in 2007 waren. Bovendien is hun impact op de economie verbijsterend. 0,20% van de Amerikaanse banken controleert 70% van de activa in de economie. 70% van de Amerikaanse economie drijft op consumptie, maar ook de consumenten dragen nog steeds een grote schuldenlast met zich mee. De totale schuldengraad van de Amerikaanse huisgezinnen is momenteel amper 10% lager dan voor het uitbreken van de crisis.