Lyle Fitterer, een bekende manager van U.S. municipal-bond funds, is van mening dat Whitney overdrijft. De problemen waar de Amerikaanse lokale overheden mee worden geconfonteerd, zijn naar zijn mening sterk overdreven.

Als manager van het Wells Fargo Advantage Municipal Bond Fund waarschuwt hij om het kind met het badwater weg te gooien. Er zijn inderdaad steden en staten die in moeilijkheden verkeren.

Voor elk probleemgeval zijn er echter ook honderden lokale overheden die het wel goed doen. Fitterer heeft van de recente verkoopgolf in municipal-bonds gebruikgemaakt om bij te kopen en denkt dat hij daarmee een goede zaak heeft gedaan.

Lyle Fitterer, een bekende manager van U.S. municipal-bond funds, is van mening dat Whitney overdrijft. De problemen waar de Amerikaanse lokale overheden mee worden geconfonteerd, zijn naar zijn mening sterk overdreven. Als manager van het Wells Fargo Advantage Municipal Bond Fund waarschuwt hij om het kind met het badwater weg te gooien. Er zijn inderdaad steden en staten die in moeilijkheden verkeren. Voor elk probleemgeval zijn er echter ook honderden lokale overheden die het wel goed doen. Fitterer heeft van de recente verkoopgolf in municipal-bonds gebruikgemaakt om bij te kopen en denkt dat hij daarmee een goede zaak heeft gedaan.