Caja Madrid is de op één na grootste Spaanse spaarbank. Het bericht over de problemen bij deze spaarbank stond in verschillende kranten te lezen. Een woordvoerder van de bank noemde het berich 'speculatie'.

Caja Madrid zou met verschillende andere regionale cajas -- Caja de Avila, Caja Insular de Canarias, Caixa Laietana, Caja Segovia en Caja Rioja - over een fusie onderhandelen.

Er was nog meer slecht nieuws voor Caja Madrid want Standard & Poor's plaatste de A/A-1 long en short-term ratings van de spaarbank op CreditWatch negatief, daarbij aangevend dat de druk op de bedrijfsresultaten van de bank kan blijven aanhouden.

De gang van zaken bij Caja Madrid zal door S&P op de voet gevolgd worden tijdens de 18 komende maanden. Inmiddels werd wel al de rating voor Banco Sabadell, de naar grootste zes Spaanse bank, verlaagd.

Caja Madrid is de op één na grootste Spaanse spaarbank. Het bericht over de problemen bij deze spaarbank stond in verschillende kranten te lezen. Een woordvoerder van de bank noemde het berich 'speculatie'. Caja Madrid zou met verschillende andere regionale cajas -- Caja de Avila, Caja Insular de Canarias, Caixa Laietana, Caja Segovia en Caja Rioja - over een fusie onderhandelen. Er was nog meer slecht nieuws voor Caja Madrid want Standard & Poor's plaatste de A/A-1 long en short-term ratings van de spaarbank op CreditWatch negatief, daarbij aangevend dat de druk op de bedrijfsresultaten van de bank kan blijven aanhouden. De gang van zaken bij Caja Madrid zal door S&P op de voet gevolgd worden tijdens de 18 komende maanden. Inmiddels werd wel al de rating voor Banco Sabadell, de naar grootste zes Spaanse bank, verlaagd.