Het moederbord dat alle functionaliteiten omvat van een smartphone, inclusief een 3G breedbandverbinding, wordt door Sharp geïntegreerd in de nieuwe 3G Sidekick LXTM die door T-Mobile US gecommercialiseerd wordt.

Hoewel deze deal de problemen van Option geenszins oplost, is het toch een belangrijk akkoord dat de resultaten in positieve zin kan beïnvloeden. De rating 'reduce' blijft gehandhaafd.

Bank Degroof blijft Option accumuleren, met een koersdoel van 2 euro. ING heeft slechts een koersdoel van 1 euro, met een rating 'houden'.

Het moederbord dat alle functionaliteiten omvat van een smartphone, inclusief een 3G breedbandverbinding, wordt door Sharp geïntegreerd in de nieuwe 3G Sidekick LXTM die door T-Mobile US gecommercialiseerd wordt.Hoewel deze deal de problemen van Option geenszins oplost, is het toch een belangrijk akkoord dat de resultaten in positieve zin kan beïnvloeden. De rating 'reduce' blijft gehandhaafd. Bank Degroof blijft Option accumuleren, met een koersdoel van 2 euro. ING heeft slechts een koersdoel van 1 euro, met een rating 'houden'.