Er zijn heel wat opvallende dalers, waarbij vooral de momentum aandelen het opnieuw te verduren krijgen. Maar de problemen met de Amerikaanse auto's vergen ook hun tol, vandaag is het vooral General Motors dat gebukt gaat onder de publicatie van slecht nieuws.

General Motors ziet zich nogmaals gedwongen om enkele miljoenen wagens terug te roepen, wat vanzelfsprekend weegt op de beurskoers van het aandeel. Die koers geeft ongeveer 2% prijs. De druk op CEO Mary Barra om ontslag te nemen, wordt alsmaar groter.

Er zijn heel wat opvallende dalers, waarbij vooral de momentum aandelen het opnieuw te verduren krijgen. Maar de problemen met de Amerikaanse auto's vergen ook hun tol, vandaag is het vooral General Motors dat gebukt gaat onder de publicatie van slecht nieuws. General Motors ziet zich nogmaals gedwongen om enkele miljoenen wagens terug te roepen, wat vanzelfsprekend weegt op de beurskoers van het aandeel. Die koers geeft ongeveer 2% prijs. De druk op CEO Mary Barra om ontslag te nemen, wordt alsmaar groter.