Bij Deutsche Bank AG is Chief Executive Officer Josef Ackermann dan ook van mening dat de huidige speculatie tegen Spanje sterk overdreven is. Op basis van de fundamentele economische indicatoren is die speculatie tegen dit land niet op zijn plaats.

Dat geldt volgens Ackermann echter ook voor een aantal andere landen. Ackermann sprak als voorzitter van het Institute of International Finance, een financiële groepering met meer dan 400 leden.

In verband met de Spaanse banksector wordt volgens Ackermann vooral naar het probleem van de Spaanse Caja's gekeken, maar die problemen zijn volgens Ackermann perfect beheersbaar. De voorzitter van DB gelooft dan ook niet dat de euro echt gevaar loopt.

Bij Deutsche Bank AG is Chief Executive Officer Josef Ackermann dan ook van mening dat de huidige speculatie tegen Spanje sterk overdreven is. Op basis van de fundamentele economische indicatoren is die speculatie tegen dit land niet op zijn plaats. Dat geldt volgens Ackermann echter ook voor een aantal andere landen. Ackermann sprak als voorzitter van het Institute of International Finance, een financiële groepering met meer dan 400 leden. In verband met de Spaanse banksector wordt volgens Ackermann vooral naar het probleem van de Spaanse Caja's gekeken, maar die problemen zijn volgens Ackermann perfect beheersbaar. De voorzitter van DB gelooft dan ook niet dat de euro echt gevaar loopt.