De waarschuwing is afkomstig van Francois-Henri Pinault, chief executive van producenten van luxegoederen PPR, en dus de topman van één van de grootste Franse bedrijven. Bovendien lijkt de Franse regering de ernst van de problemen maar niet in te zien.

Het enige waar de regering van François Hollande aan denkt, is aan het verhogen van de belastingen. Aan de uitgavenkant wordt niets gedaan en dat is volgens Pinault een totaal foute strategie.

Gevraagd of hij er aan dacht Frankrijk te verlaten, gaf hij als antwoord daar nog geen beslissing over te hebben getroffen.

De waarschuwing is afkomstig van Francois-Henri Pinault, chief executive van producenten van luxegoederen PPR, en dus de topman van één van de grootste Franse bedrijven. Bovendien lijkt de Franse regering de ernst van de problemen maar niet in te zien. Het enige waar de regering van François Hollande aan denkt, is aan het verhogen van de belastingen. Aan de uitgavenkant wordt niets gedaan en dat is volgens Pinault een totaal foute strategie. Gevraagd of hij er aan dacht Frankrijk te verlaten, gaf hij als antwoord daar nog geen beslissing over te hebben getroffen.