De groei zal te laag blijven om enige merkbare beterschap te brengen voor de belangrijkste problemen in de regio: de hoge werkloosheid, de schulden en de kwetsbaarheid van de banken. Het kan daarom nog een tijdje duren alvorens er een oplossing voor deze problemen is gevonden.

De Europese beurzen zijn vanmorgen afwachtend geopend, zonder dat er per saldo een duidelijke richting zichtbaar is. We bevinden ons nog altijd in de vakantieperiode en dus blijven de verhandelde volumes opvallend dun. Ook bij de valuta's en grondstoffen verandert er weinig of niets.

De groei zal te laag blijven om enige merkbare beterschap te brengen voor de belangrijkste problemen in de regio: de hoge werkloosheid, de schulden en de kwetsbaarheid van de banken. Het kan daarom nog een tijdje duren alvorens er een oplossing voor deze problemen is gevonden. De Europese beurzen zijn vanmorgen afwachtend geopend, zonder dat er per saldo een duidelijke richting zichtbaar is. We bevinden ons nog altijd in de vakantieperiode en dus blijven de verhandelde volumes opvallend dun. Ook bij de valuta's en grondstoffen verandert er weinig of niets.