Boodschapper van dienst is Ken Fisher, chief executive officer bij Fisher Investments Inc., die daarmee de strijd aanbindt met doemdenkers zoals Mohamed El-Erian, CEO van Pacific Investment Management.

Die gebruikt de term 'new normal' om een periode aan te geven met een economische groei die beneden het gemiddelde ligt en daar ook zal blijven. Die term 'new normal' is volgens Fisher idioot.

De komende 10 jaar gaan op de beurs even goed worden als de jaren 90. De huidige problemen zijn niet nieuw en ook niet van tijdelijke aard. Momenteel heerst er pessimisme bij de beleggers, maar daarmee wordt dan meteen ook de bodem van de berenmarkt gezet. Fisher gelooft dat de beurskoersen nu flink kunnen gaan stijgen.

Boodschapper van dienst is Ken Fisher, chief executive officer bij Fisher Investments Inc., die daarmee de strijd aanbindt met doemdenkers zoals Mohamed El-Erian, CEO van Pacific Investment Management. Die gebruikt de term 'new normal' om een periode aan te geven met een economische groei die beneden het gemiddelde ligt en daar ook zal blijven. Die term 'new normal' is volgens Fisher idioot. De komende 10 jaar gaan op de beurs even goed worden als de jaren 90. De huidige problemen zijn niet nieuw en ook niet van tijdelijke aard. Momenteel heerst er pessimisme bij de beleggers, maar daarmee wordt dan meteen ook de bodem van de berenmarkt gezet. Fisher gelooft dat de beurskoersen nu flink kunnen gaan stijgen.