Fugro benadrukt dat het opstappen geen effect zal hebben op de jaarcijfers die op 8 maart zullen worden gepubliceerd.

Deze plotselinge verandering is opnieuw een negatief signaal voor de aandeelhouders van Fugro.

Het laat ook zien dat de meningsverschillen in de top nog steeds niet zijn opgelost nadat topman Arnold Steenbakker in november was opgestapt, na slechts 11 maanden in functie te zijn geweest.

Tot slot kan het betekenen dat het neerwaarts bijstellen van de prognose vorig jaar een grotere impact kan hebben dan verwacht.

Fugro zal in de tweede helft van 2013 de nieuwe strategie presenteren. Tot die tijd zal er veel onzekerheid heersen over de investeringscasus voor het bedrijf. ABN Amro blijft koper.

Fugro benadrukt dat het opstappen geen effect zal hebben op de jaarcijfers die op 8 maart zullen worden gepubliceerd. Deze plotselinge verandering is opnieuw een negatief signaal voor de aandeelhouders van Fugro. Het laat ook zien dat de meningsverschillen in de top nog steeds niet zijn opgelost nadat topman Arnold Steenbakker in november was opgestapt, na slechts 11 maanden in functie te zijn geweest. Tot slot kan het betekenen dat het neerwaarts bijstellen van de prognose vorig jaar een grotere impact kan hebben dan verwacht. Fugro zal in de tweede helft van 2013 de nieuwe strategie presenteren. Tot die tijd zal er veel onzekerheid heersen over de investeringscasus voor het bedrijf. ABN Amro blijft koper.