De problemen voor de 787 Dreamliner van Boeing stapelen zich op en daar moet EADS van kunnen profiteren. Het Japanse All Nippon Airways schrapte eerder deze week alle bestellingen voor het toestel van Boeing, dit vanwege problemen met de remmen.

Het was al de derde tegenslag die de Amerikaanse vliegtuigbouwer op één week moest incasseren. Een 787-toestel kreeg op Boston's Logan International Airport met een brandstoflek af te rekenen, een ander toestel vatte vuur na een vlucht van Boston naar Tokio.

De problemen voor de 787 Dreamliner van Boeing stapelen zich op en daar moet EADS van kunnen profiteren. Het Japanse All Nippon Airways schrapte eerder deze week alle bestellingen voor het toestel van Boeing, dit vanwege problemen met de remmen. Het was al de derde tegenslag die de Amerikaanse vliegtuigbouwer op één week moest incasseren. Een 787-toestel kreeg op Boston's Logan International Airport met een brandstoflek af te rekenen, een ander toestel vatte vuur na een vlucht van Boston naar Tokio.