Wyckoff is vooral tevreden omdat de stijging in schuifjes verloopt en niet via wilde ongecontroleerde bewegingen. Op deze manier heeft de hausse bij het goud veel grotere overlevingskansen, aldus Wyckoff. Er zijn opnieuw heel wat Chinese kopers opgedoken.

Maar er is nog een andere factor die de goudprijs doet stijgen. Problemen bij Bitcoin doen beleggers richting goud vluchten. Inmiddels wordt steeds duidelijker dat Bitcoin niet die veilige vluchthaven is die sommige beleggers hadden gehoopt dat de virtuele munt wel degelijk was.

Wyckoff is vooral tevreden omdat de stijging in schuifjes verloopt en niet via wilde ongecontroleerde bewegingen. Op deze manier heeft de hausse bij het goud veel grotere overlevingskansen, aldus Wyckoff. Er zijn opnieuw heel wat Chinese kopers opgedoken. Maar er is nog een andere factor die de goudprijs doet stijgen. Problemen bij Bitcoin doen beleggers richting goud vluchten. Inmiddels wordt steeds duidelijker dat Bitcoin niet die veilige vluchthaven is die sommige beleggers hadden gehoopt dat de virtuele munt wel degelijk was.