Het is probleem is namelijk eens te meer het besmettingsgevaar. Wanneer er geen knopen worden doorgehakt, kan het probleem Cyprus escaleren.

Het eiland mag nog zo klein zijn als het wil, het besmettingsgevaar kan zich snel door Europa verspreiden.

Het probleem Cyprus mag vooral niet worden onderschat omdat Rusland op de loer ligt. De Russen hebben weliswaar beloofd samen te werken met Europa, maar ze hebben daarnaast nog een eigen agenda.

Cyprus is een belangrijke haven voor Russisch zwart geld, zodat ze mogelijk Europa toch maar de kastanjes uit het vuur zullen laten halen.

Het is probleem is namelijk eens te meer het besmettingsgevaar. Wanneer er geen knopen worden doorgehakt, kan het probleem Cyprus escaleren. Het eiland mag nog zo klein zijn als het wil, het besmettingsgevaar kan zich snel door Europa verspreiden. Het probleem Cyprus mag vooral niet worden onderschat omdat Rusland op de loer ligt. De Russen hebben weliswaar beloofd samen te werken met Europa, maar ze hebben daarnaast nog een eigen agenda. Cyprus is een belangrijke haven voor Russisch zwart geld, zodat ze mogelijk Europa toch maar de kastanjes uit het vuur zullen laten halen.