De pro's en contra's over het goud vliegen elkaar in de haren. De deelnemers aan het debat waren Peter Schiff, de president van Euro Capital Group, en Mark Dow, auteur van Behavioral Macro blog. Het vreemde van de zaak is dat ook Dow gelooft dat de goudprijs nog kan stijgen.

Dat zou echter een fenomeen van tijdelijke aard zijn, waarna de neerwaartse trend hervat zou worden. Schiff is anderzijds een bull van het zuiverste water, hij gelooft dat het slechts een kwestie van tijd zal worden alvorens de goudprijs helemaal door het dak schiet.

De pro's en contra's over het goud vliegen elkaar in de haren. De deelnemers aan het debat waren Peter Schiff, de president van Euro Capital Group, en Mark Dow, auteur van Behavioral Macro blog. Het vreemde van de zaak is dat ook Dow gelooft dat de goudprijs nog kan stijgen. Dat zou echter een fenomeen van tijdelijke aard zijn, waarna de neerwaartse trend hervat zou worden. Schiff is anderzijds een bull van het zuiverste water, hij gelooft dat het slechts een kwestie van tijd zal worden alvorens de goudprijs helemaal door het dak schiet.