Maar ook schilderijen van Gerhard Richter, Ferrari's uit de jaren 50, kantoorgebouwen in Hong Kong, luxe-appartementen in Miami enzovoort halen recordprijzen. De beleggers kopen eigenlijk alles wat waarde heeft, exclusief is en wat verzameld kan worden.

De bekende obligatiebelegger wees al eerder op de link tussen Quantative Easing en de prijzen van postzegels. De bekende obligatiebelegger Bill Gross, wiens postzegelcollectie bij de top 3 in de wereld behoort, verkocht vorige week 370 loten uit zijn collectie.

De opbrengst van die verkoop, 2 miljoen dollar, is bestemd voor liefdadigheidsdoeleinden. Sommige zegels werden afgehamerd aan tweemaal de schattingsprijs.

Maar ook schilderijen van Gerhard Richter, Ferrari's uit de jaren 50, kantoorgebouwen in Hong Kong, luxe-appartementen in Miami enzovoort halen recordprijzen. De beleggers kopen eigenlijk alles wat waarde heeft, exclusief is en wat verzameld kan worden. De bekende obligatiebelegger wees al eerder op de link tussen Quantative Easing en de prijzen van postzegels. De bekende obligatiebelegger Bill Gross, wiens postzegelcollectie bij de top 3 in de wereld behoort, verkocht vorige week 370 loten uit zijn collectie. De opbrengst van die verkoop, 2 miljoen dollar, is bestemd voor liefdadigheidsdoeleinden. Sommige zegels werden afgehamerd aan tweemaal de schattingsprijs.